Consultanță și implementare

Datorită complexităţii de business, sistemele ERP au devenit şi ele complexe, incluzând funcţionalitate bogată. Importante pentru o companie care doreşte să utilizeze un sistem ERP nu sunt numai calitatea şi funcţionalitatea, ci şi modul în care este implementată soluţia.

Cu peste 23 ani de experienţă în implementarea sistemelor ERP, BITSoftware oferă servicii profesioniste de consultanta pentru a asigura un proces de implementare lin şi cele mai bune rezultate în îndeplinirea obiectivelor companiei.

Metodologia standard de implementare, alături de instrumente software dedicate gestiunii serviciilor şi de personalul calificat asigură o implementare rapidă şi eficientă a soluţiilor, garantând timpii de răspuns la toate cerinţele apărute ante şi post implementare. În funcţie de activitatea, mărimea şi gradul de adaptabilitate al companiei, se poate alege o anumită tipologie de implementare, care să asigure exploatarea optimă a sistemului. Aceasta înseamnă recuperarea rapidă a investiţiei şi economii importante, rezultate din utilizarea eficientă a sistemului.

 

consultanta-ERP-CRM-WMS-BI

Training și certificări

Pentru a beneficia de exploatarea optimă a soluțiilor noastre de business oferim cursuri și certificări, pentru toate soluțiile noastre. Sunt disponibile cursuri pentru administratorii de aplicaţie, utilizatorii cheie, dezvoltatori și partenerii de vânzare și implementare.

Pentru mai multe informații despre programul cursurilor vă rugăm să ne contactați.

Mentenanță și suport

Satisfacţia clienţilor este prioritatea noastră, de aceea am angajat cei mai buni oameni de suport tehnic, să vă ajute să depăşiţi obstacolele şi să utilizaţi un sistem care rulează lin.

Cu abonamentul anual de suport tehnic şi mentenanţă beneficiați de timp garantat de răspuns şi rezolvare a incidentelor, servicii personalizate de  helpdesk, notificări la apariţia versiunilor noi, a hot fix-urilor care includ îmbunătăţiri ale soluțiilor.

Serviciile extinse de suport oferă asistenţă tehnică la implementare, rezolvare de incidente la sediul clientului sau de la distanţă, administrare sistem integrat de gestiune şi servere, dezvoltări de extensii şi adaptări specifice, integrare cu alte aplicaţii şi dispozitive, migrare de la/la alte sisteme ERP/CRM.

consultanta-ERP-CRM-WMS-BI

App Factory

Pe lângă funcţionalitățile bogate existente în soluțiile software de business, specialiștii noștri dezvoltă  extensii şi adaptări funcţionale bazate pe cerinţele specifice ale clienţilor.

Acestea pot fi realizate de echipa de dezvoltare BITSoftware, de parteneri autorizaţi sau chiar de departamentul IT al beneficiarului. Aceste extensii se referă la: funcţionalităţi noi, raportare şi analiză, integrare hardware, integrări software.

 

Scroll to top