Software ERP CRM WMS BI
Software ERP CRM WMS BI
Software ERP CRM WMS BI
Software ERP CRM WMS BI
 

 

Schema integrări SocrateERP
SocrateERP se integrează cu o suită extinsă de aplicații software specializate și dispozitive hardware, oferind funcționalitate completă clienților noștri și automatizarea proceselor de business.
Platforma SocrateCloud este deschisă și permite accesul la API pentru dezvoltarea de aplicații specifice și integrări cu orice aplicație de business.

SocrateCloud API Overview

SocrateRM 
Este o soluție de Resource Management care oferă vizibilitate 360 de grade și asigură performanța proiectelor. În Cloud.
Cu SocrateRM puteți urmări întregul proiect de la lansare până la facturare.
Alocați și utilizați resursele efcient și productiv. Creșteți proftabilitatea și calitatea proiectelor.

SocrateSalarii Socrate Salariieste o soluție de salarizare utilizată de firme private românești medii și mari care realizează definirea şi gestionarea structurii de personal, evidenţa drepturilor salariale, concedii de odihnă şi medicale precum şi a altor drepturi şi reţineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare.

 
FluxVision este prima aplicație WMS bazată pe infrastructură cloud. Fără costuri de licențiere. Fără investiții în infrastructură. Fără bătăi de cap! Administrare automată și completă a tuturor activităților de depozitare pentru un număr nelimitat de entități. FluxVision este mai mult decât o simplă aplicație, este un sistem ce înglobează zeci de ani de experiență în aplicații de tip WMS, implementări de succes, inovații în domeniu și nu în ultimul rând transparență totală în ceea ce privește costurile de achiziție și mentenanță. FluxVision este o soluție Wisoft Professional Services, dezvoltată pe platforma SocrateCloud.

FieldBook AgriAppsFieldBook AgriApps (FBAA) este soluţia software care vă permite să gestionaţi toate activităţile fermei: planificare, urmărire, execuţie lucrări agricole, inspecţii, tratamente, gestiune utilaje și costuri, management personal, raportări și analize detaliate. Soluția se adresează celor care doresc să își eficientizeze producția agricolă și să facă un management performant al fermei.

SocrateBI MicrostrategyMicrostrategy este platforma de BI utilizată de milioane de utilizatori și mii de companii din toată lumea. MicroStrategy combină raportările tradiționale de BI cu analizele de ultimă oră, tehnologia mobilă și cea cloud, permițând organizațiilor să construiască și să implementeze aplicații care să maximizeze valoarea informațiilor și să accelereze performanța afacerii.

 
WiData este prima platformă de tip cloud pentru colectarea de date. Flexibilitate maximă fără costuri suplimentare în infrastructură. WiData este un instrument inovativ de colectare a datelor, care rulează prin Telnet, pe orice dispozitiv mobil și care stochează datele în cloud cu un API pentru conectarea la orice altă aplicație. Serviciul pune la dispoziție un set predefinit de fluxuri pentru colectarea datelor pentru operațiunile cele mai comune: inventar mijloace fixe, inventar stocuri, colectare prețuri. Pe lângă aceste fluxuri, fiecare client poate defini orice structuri de colectare date pe  care mai apoi să le folosească după bunul plac. WiData este o soluție Wisoft Professional Services, dezvoltată pe platforma SocrateCloud.

SocrateService-Aplicație mobilă pentru reprezentanții de serviceSocrateService este aplicația mobilă, extensie nativă a soluției SocrateCloud care ușurează activitatea din teren a reprezentanților de service, gestionează eficient timpul și serviciile oferite, îmbunătățind calitatea.

Pentru activitățile din teren, cu SocrateService puteți să planificați sesizările și sarcinile, să introduceți acțiunile de intervenție, consumabilele și piesele de schimb cu ușurință, puteți să generați devizul, la locul intervenției, de pe orice dispozitiv mobil: telefon sau tabletă, indiferent de sistemul de operare.

SocratePontaje este soluția mobilă pentru pontaje în construcții.
Urmăriți și gestionați forța de muncă de pe telefonul mobil. Obțineți informații exacte de pe șantier, detaliate la nivel de proiecte, faze și subfaze și reduceți costurile cu forța de muncă! Prin prelucrarea orelor lucrate pe proiect, se calculează costurile și profitabilitatea în timp real. Toate datele din aplicația mobilă SocratePontaje sunt stocate în siguranță în cloud pentru acces imediat și de oriunde.

 

SocrateExpense Mobile AppSocrateExpense - aplicație mobilă, extensie nativă a soluției SocrateCloud care ușurează introducerea de cheltuieli pentru deconturi, simplifică fluxul de aprobare, automatizează generarea decontului în SocrateCloud și ajută la rambursarea mai rapidă a sumelor decontate.
Fie că sunteți în deplasare sau la birou, cu SocrateExpense puteți să vă introduceți deconturile cu ușurință, în cel mai scurt timp, de pe orice dispozitiv mobil: telefon sau tabletă, dar și de pe calculator, indiferent de sistemul de operare. Înregistrați-vă deconturile în timp real și economisiți timpul pentru activitățile pentru care vă deplasați și care aduc valoare adăugată firmei.

SocrateWorkflow Aplicație MobilăSocrateWorkflow - aplicația mobilă, extensie nativă a soluției SocrateCloud care standardizează procesul de aprobare a documentelor, reducând timpul de procesare și îmbunătățind procesul de luare a deciziilor. Oriunde vă aflați, cu SocrateWorkflow puteți aproba, respinge, redirecta, sau escalada la următorul nivel, documente din cadrul unui flux de documente spre aprobare, de pe orice dispozitiv mobil: telefon sau tabletă, indiferent de sistemul de operare.

SocrateERP pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de integrare cu dispozitive de tip HandHeld având ca și scop managementul comenzilor, recepțiilor și a stocurilor pe bază de coduri de bare.

 

Extensia Online Banking SocrateERP permite importul şi prelucrarea automată a unui extras de cont obţinut din aplicaţia furnizată de bancă sau alte aplicaţii proprii ale clienţilor.

Există integrări cu

• BCR
• BRD-GSG
• ING Bank
• Banca Transilvania
• Unicredit Țiriac Bank
• Raiffeisen Bank

Descărcați broșura

Integrare Socrate ERP cu firmele de curierat
SocrateERP se integrează cu aplicațiile majorității firmelor de curierat din România: Urgent Cargus, Fan Courier, Nemo, Postis, UPS, DB Schenker, GLS, Sameday.
Integrarea SocrateERP, prin API, cu serviciile de curierat rapid facilitează trimiterea automată a comenzii către curier cu toate datele autocompletate şi generarea, totodată, a documentelor de transport (AWB) care pot fi transmise mai departe către clienți. Dacă serviciul de curierat permite, se pot importa și încasările ramburs, astfel că acestea nu vor mai fi procesate manual.

SocrateERP este integrat cu Google Workspace, oferind companiilor care utilizează ambele aplicaţii posibilitatea de a partaja contacte şi calendare, posibilitatea logării în soluția ERP cu contul Google, posibilitatea de a utiliza imprimanta Google Cloud, pentru tipărirea documentelor pe web, din orice locaţie, din sistemul ERP.

Aflați mai multe

 

DMS IntegrareSoftware specializat pentru industria Auto. Integrări: Cross, Autonet, Greensoft.

Aplicații pentru crearea, transmiterea, conversia, prelucrarea si monitorizarea facturilor de la furnizori sau către clienți.

 

Integrare cu DocXchange și Tecnet.

Integrare ERP eCommerceSocrateERP este integrat cu

 • Magento, un sistem open source cu o funcţionalitate bogată, care oferă flexibilitate şi control asupra conţinutului şi funcţionalităţilor magazinelor online.
 • OpenCart - Platformă de comerț electronic profesională, integrată cu SocrateERP, cu o gamă completă de funcționalități necesare oricărui tip de magazin online.
 • Emag Marketplace, inclusiv pe parte de curierat, astfel încât, la momentul livării comenzilor venite din
  Emag Marketplace se vor putea trimite și cererile de livrare prin curier în conformitate cu specificațiile Emag.
 • SocrateMarketplace
 
 • Datalogic
 • Motorola
 • Orice dispozitiv mobil cu Telnet instalat
 • Cântare: Bizerba
 • Case de marcat: Datecs
 • POS: Sedona
Dispozitive pentru automatizarea fluxului de producție.
Scroll to top