Îmbunătățirea experienței clienților cu ajutorul inovației asigurate de soluția integrată Entersoft Retail
Kafkas Studiu de caz
Soluțiile Entersoft - Eliminarea totală a utilizării de hârtie și arhivarea electronică a documentelor
Soluțiile Entersoft - instrumentele care ajută Update Advertising să crească și să evolueze continuu
Transformarea digitală a companiei Interwood cu soluții integrate de la Entersoft pentru gestionarea proceselor de producție și distribuție a produselor din lemn
AMVYX, companie cu o istorie de peste 100 de ani, alege Entersoft Business Suite® (ERP & WMS), pentru activitatea de distribuție băuturi alcoolice și non-alcoolice
Viacar elimină erorile și crește viteza de livrare cu Entersoft WMS®
Entersoft Business Suite realizează transformarea digitală pe orizontală la Majar - Matzaridis Bros S.A.
Unilever Cipru alege Entersoft Pocketbiz pentru creșterea productivității și optimizarea timpului în depozit
Cooperativa farmaciștilor din Grecia de Vest optimizează gestiunea comenzilor și serviciile clienți cu soluțiile software de la Entersoft
Unul dintre cei mai mari Importatori și distribuitori de scule și echipamente pentru reparații auto, cu peste 50 000 de clienți în toată țara, Select Auto a implementat soluțiile ERP și WMS, în cloud, de la BITSoftware.
SocrateERP gestionează toate procesele din cele 20 de firme din grup și ajută managementul să ia cele mai bune decizii pentru o competitivitate crescută în piața vinurilor.
Handlopex, lider european în distribuția de anvelope, folosește SocrateERP - soluția completă pentru distribuție pentru a obține un avantaj competitiv.
District Group gestionează cu SocrateERP activitățile din domeniul alimentar, auto, de transport rutier și distribuție, ale firmelor din grup.
Cavilas Construct, distribuitor de materiale de construcții, și-a redus costurile operaționale și a optimizat procesul de aprovizionare cu SocrateERP.
Unul dintre principalii distribuitori de echipamente pentru industria textilă își gestionează cu succes activitatea cu SocrateERP.
SocrateERP gestioneazătoate procesele din cele 20 de firme din grup și ajută managementul să ia cele mai bune decizii pentru o competitivitate crescută în piața vinurilor.
ERP Software
Unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de semințe din România își controlează costurile și își susține creșterea afacerii cu SocrateERP & CRM.
Domeniile Tohani, producător și distribuitor renumit de vinuri românești de cea mai bună calitate, folosește SocrateERP pentru gestionarea tuturor proceselor din companie.
Alcedo, prietenul recoltelor sănătoase și lider pe piața produselor de protecție a plantelor, folosește SocrateERP de la BITSoftware pentru gestiunea întregii sale activități.
Olympus Studiu de caz Entersoft Business Suite
Olympus selectează soluțiile mobile Entersoft pentru operațiunile din trei țări.
L'orealStudiu de caz Entersoft Business Suite
L'Oreal eficientizează strategia departamentului său de vânzări cu Entersoft Mobile SFA.
Karamalegos Bakery - Studiu de caz Entersoft Business Suite
Karamolegos Bakery își automatizează procesele lanțului de aprovizionare cu Entersoft WMS®.
Apivita - Studiu de caz Entersoft Business Suite
Apivita a achiziționat Entersoft pentru a unifica și a gestiona Vânzările, Marketingul și divizia de Merchandising.
Calin Studiu de caz - Entersoft Business Suite
CALIN S.A. alege Entersoft Business Suite și Entersoft Retail pentru actualizarea infrastructurii și automatizarea procedurilor.
Fais - Entersoft Business Suite
Fais Group actualizează infrastructura informațională prin modernizarea și automatizarea proceselor oferite de soluțiile Entersoft Business Suite.
inart-Entersoft Business Suite
Soluțiile Entersoft îmbunătățesc sectorul decorațiunilor, la inart cu Entersoft Mobile CRM/SFA.
Lapin House-Entersoft Business Suite
Lapin House alege Entersoft Business software ca instrument de ultimă generație pentru reorganizarea infrastructurii și creșterea eficienței.
Shop & Trade Studiu de caz EBS
Shop & Trade trece la următorul nivel prin utilizarea soluțiilor Entersoft ERP & WMS
Mat-Mati Entersoft Business Suite
MATI MATI a făcut pasul decisiv către transformarea digitală cu soluția completă ERP - CRM - Retail de la Entersoft
TEKZEN ROM, filiala din România a celei mai mari companii de bricolaj din Turcia, își gestionează toate operațiunile financiar-contabile cu SocrateERP.
Okian, cea mai mare librărie online din România, folosește SocrateERP pentru automatizarea proceselor și pentru reducerea timpului de procesare a comenzilor
Distribuție de carte, editură, organizare de evenimente, linii de business diferite gestionate unitar cu SocrateERP & CRM.
Retail de carte, papetărie și jucării prin intermediul librăriilor deținute în Târgoviste, Pucioasa și Moreni, gestionat eficient cu sistemul integrat de gestiune SocrateERP.
Egmont România, cea mai importantă editură de carte și reviste pentru copii, gestionează cu SocrateERP toată activitatea de tipărire, costurile de producție și rapoartele de licență
Specialistul numărul 1 în soluții de e-fulfillment din România folosește SocrateERP pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere
Cu SocrateERP, producătorul, detailistul și distribuitorul LeFruMarin, poate acum să gestioneze o creștere tot mai accelerată.
Digitalizarea Eureka cu ajutorul soluției Entersoft Business Suite
Grantex Studiu de caz Entersoft Business Suite
Grantex a implementat soluțiile combinate ale Entersoft ERP, Entersoft WMS și Production Cycle, într-un sistem complet integrat
Ioniki-Entersoft-Business-Suite
Transformare digitală radicală la Ioniki cu ajutorul Entersoft Business Suite (ERP, CRM, WMS, xVan)
Rolco-Entersoft-Business-Suite
Rolco a digitalizat toate unitățile de producție cu soluții software Entersoft Business Suite® (ERP, WMS și Mobile CRM/SFA)
Nordia SA adoptă transformarea digitală prin intermediul soluțiilor inovatoare Entersoft (Entersoft Business Suite®, Entersoft Mobile®, Entersoft WMS®)
Cofetăriile Konstantinidis au realizat o îmbunătățire continuă a eficienței cu ajutorul Entersoft Business Suite
Alchimica - Studiu de caz Entersoft Business Suite
Alchimica a făcut pasul decisiv către integrarea tuturor proceselor și exploatarea datelor în timp real cu Entersoft Business Suite
Transilana, filatură de lână pieptănată și companie cu tradiție în România, a redus cu peste 40% timpul de onorare a comenzilor cu SocrateERP
Cel mai mare producător de șervețele și batiste igienice din România și-a crescut cu semnificativ cifra de afaceri utilizând SocrateERP
Producător prestigios de motoare electrice folosește SocrateERP pentru gestionarea eficientă a resurselor, proceselor de producție și a costurilor aferente
Producător și distribuitor de mase plastice îmbunătățește controlul și asigură trasabilitatea cu SocrateERP.
Kronmat, companie care realizează produse fasonate din oțel beton, își gestionează activitatea cu SocrateERP
Unul dintre producătorii importanți din România de încalțăminte pentru copii a redus cu 40% personalul neproductiv utilizând SocrateERP
Producătorul de ferestre și uși de lemn stratificat a redus cu 15% prețurile produselor sale cu ajutorul soluției SocrateERP
Regia publică locală a pădurilor „Kronstadt” administrează eficient cu SocrateERP al patrulea fond ca mărime din România, cu 14.600 de hectare de pădure.
Regia publică locală a pădurilor „Kronstadt” administrează eficient cu SocrateERP al patrulea fond ca mărime din România, cu 14.600 de hectare de pădure.
Rampad alege SocrateERP ca suport managerial în drumul său către succes. Rampad face parte din grupul de firme Metabras, cu o istorie de aproape 22 de ani pe piața românească.
C.C.C. Kronstadt, unul dintre cei mai activi jucători pe piața construcțiilor, utilizează SocrateERP pentru a-și gestiona proiectele, activitatea financiară și operațională.
NORMANDIA ERP Software
NORMANDIA, prin intermediul echipei de specialiști de înaltă clasă, oferă servicii complexe pentru industrie, gestionează proiectele, activitatea financiară și structura de personal cu SocrateERP
BSH - Socrate CRM
BSH Electrocasnice, filiala concernului BSH Hausgeräte GmbH, companie din cadrul Grupului Bosch, prezentă pe piața din România din 1999 își optimizează activitatea cu SocrateCRM
Scroll to top