Extensii și integrări

 

Platforma SocrateCloud este deschisă și permite accesul la API pentru dezvoltarea de aplicații specifice.

SocrateCloud API Overview

FluxVision este prima aplicație WMS bazată pe infrastructură cloud.

Fără costuri de licențiere. Fără investiții în infrastructură. Fără bătăi de cap!

Administrare automată și completă a tuturor activităților de depozitare pentru un număr nelimitat de entități.

FluxVision este mai mult decât o simplă aplicație, este un sistem ce înglobează zeci de ani de experiență în aplicații de tip WMS, implementări de succes, inovații în domeniu și nu în ultimul rând transparență totală în ceea ce privește costurile de achiziție și mentenanță.

FluxVision este o soluție Wisoft Professional Services, dezvoltată pe platforma SocrateCloud.

WiData este prima platformă de tip cloud pentru colectarea de date.

Flexibilitate maximă fără costuri suplimentare în infrastructură.

WiData este un instrument inovativ de colectare a datelor, care rulează prin Telnet, pe orice dispozitiv mobil și care stochează datele în cloud cu un API pentru conectarea la orice altă aplicație.

Serviciul pune la dispoziție un set predefinit de fluxuri pentru colectarea datelor pentru operațiunile cele mai comune: inventar mijloace fixe, inventar stocuri, colectare prețuri. Pe lângă aceste fluxuri, fiecare client poate defini orice structuri de colectare date pe  care mai apoi să le folosească după bunul plac.

WiData este o soluție Wisoft Professional Services, dezvoltată pe platforma SocrateCloud.

 

MicroStrategy este platforma de BI utilizată de milioane de utilizatori și mii de companii din toată lumea. MicroStrategy combină raportările tradiționale de BI cu analizele de ultimă oră, tehnologia mobilă și cea cloud, permițând organizațiilor să construiască și să implementeze aplicații care să maximizeze valoarea informațiilor și să accelereze performanța afacerii.

Integrare ERP eCommercee-Commerce pentru magazine virtuale

  • Magento - SocrateERP este integrat cu Magento, un sistem open source cu o funcţionalitate bogată, care oferă flexibilitate şi control asupra conţinutului şi funcţionalităţilor magazinelor online.
  • OpenCart - Platformă de comerț electronic profesională, integrată cu SocrateERP, cu o gamă completă de funcționalități necesare oricărui tip de magazin online.

Conectorul furnizează definiţii de documente şi interfeţe care dau posibilitatea conectării platformei SocrateERP cu alte sisteme, utilizând o interfaţă standard EDI.

 

Extensia Online Banking SocrateERP permite importul şi prelucrarea automată a unui extras de cont obţinut din aplicaţia furnizată de bancă sau alte aplicaţii proprii ale clienţilor.

 

Aplicații pentru crearea, transmiterea, conversia, prelucrarea si monitorizarea facturilor de la furnizori sau către clienți.

 

Aplicații pentru crearea, transmiterea, conversia, prelucrarea si monitorizarea facturilor de la furnizori sau către clienți.

 

 

SocrateERP se integrează cu aplicații de curierat pentru generarea și tipărirea notei de transport (AWB) si pentru realizarea centralizatorului de AWB-uri. Integrări: Urgent Cargus, Fan Courier, Nemo.

 

Software specializat pentru industria Auto. Integrări: Cross, Autonet, Greensoft

 

SocrateERP este integrat cu G Suite, oferind companiilor care utilizează ambele aplicaţii posibilitatea de a partaja contacte şi calendare, posibilitatea logării în soluția ERP cu contul Google, posibilitatea de a utiliza imprimanta Google Cloud, pentru tipărirea documentelor pe web, din orice locaţie, din sistemul ERP.

Integrări Hardware

 

Pentru comenzi, recepţii și gestiunea stocurilor pe bază de coduri de bare.

Aplicația SocrateMobile permite accesul la sistemul SocrateERP prin dispozitive mobile. Aplicația este disponibilă doar pe sistemul Android și asigură accesul la  următoarele funcționalități: Task-uri, Notificări, Cheltuieli.

Pentru activitatea de retail (POS Anzisoft, POS Sedona, HIPOS, POS2000, Spectrum, POSition)

 

Bizerba

Datecs, Sapel, Rompos, Optimus MG1000.

Dispozitive pentru automatizarea fluxului de producţie.

Scroll to top